Csoportoknak

Kedvezményes csoportos vetítések:


Műsoridőn kívüli előadások:  Hétköznap délelőtti vagy kora délutáni időpontokban lehetőséget biztosítunk iskolák, osztályok, nagyobb baráti társaságok, csoportok számára külön vetítések megtartására új vagy régebbi szórakoztató és oktatási anyagokhoz kapcsolódó filmekből. Oktatási anyagokhoz kapcsolódó filmekből akár kihelyezett tanóra is tartható a diákoknak a moziban.

A külön vetítésekre kedvezményes csoportos helyárat biztosítunk már akár már 20 főtől műsorrendi és 30-50 főtől műsoridőn kívüli filmekre. A kedveszményes csoportos helyár függ a választott filmtől, a csoport nagyságától és a vetítés időpontjától.

Műsorrendi előadások: A mozi nyilvános műsorában meghirdetett előadásainkra is várjuk csoportok foglalását, 1200Ft-os kedvezményes csoportos helyár biztosításával már 20 fő létszámtól.

A részletekről és pontos információkról érdeklődjön a mozinál: 
info@szivarvanymozi.hu

Műsoron

Jegyárak

Teljes: 1900 Ft

Kedvezményes:(diák, gyerek 12 éves korig, nyugdíjas, fogyatékkal élő)1600 Ft

Családi:(legalább 4 fő - 2 felnőtt + 2 gyerek vagy 1 felnőtt + 3 gyerek részére - csak gyerekfilmekre - 1550Ft/fő)  6200 Ft


Jegypénztár nyitvatartás: 
A jegypénztár egy órával az első előadás kezdete előtt nyit, és negyed órával az utolsó előadás kezdete után zár.

Információ

A Szivárvány Mozi Kaposvár ikonikus belvárosi mozija, amely egyike Magyarország legrégebbi és legelegánsabb mozijainak. Az egyedi, filmszínházi hangulatot tükröző építmény méltán veheti fel a versenyt bármelyik hasonló angol vagy amerikai Art-Deco stílusú épülettel. A vetített képért és a hangért a multiplex mozikkal megegyező minőségű modern Christie CP2210 digitális mozivetítőgép felel, Dolby Digital 5.1 hanggal. A légkondicionált teremben a mozi hangulatához illeszkedő párnázott, valódi fa székek találhatók, de a karzatról és a páholyokból fotelekből is élvezhetik a nézők a filmeket a hatalmas mozivásznon. A mozi műsorában premierfilmek, igényes közönségfilmek, művészfilmek, és családi-animációs filmek találhatók meg. Az épület filmvetítések mellett helyet ad koncerteknek, színházi előadásoknak, és egyéb élő rendezvényeknek is.

 

Kapcsolat

SZIVÁRVÁNY MOZI - Szivárvány Kultúrpalota

Cím: 7400 Kaposvár, Noszlopy G. u. 1.
E-mail: info@szivarvanymozi.hu
Facebook: www.facebook.com/szivarvanymozi
Telefon: +36-20-316-4841

Online jegyvásárlás: www.szivarvanymozi.hu

Pénztár nyitvatartás: 
A pénztár egy órával az előadás kezdete előtt nyit,
és 15 perccel az előadás kezdete után zár.